انس طلا
4,115 دلار
+0,07% (2 دلار)
1404/08/20 01:37
طلای 18 عیار
10,571,100 تومان
+1,11% (0 تومان)
1404/08/19 19:59
طلای 24 عیار
14,094,700 تومان
+1,11% (0 تومان)
1404/08/19 19:59
طلای آب‌شده نقدی
45,796,000 تومان
+1,13% (0 تومان)
1404/08/19 19:59
سکه یک گرمی
16,500,000 تومان
+0,61% (0 تومان)
1404/08/19 16:50
ربع سکه
33,600,000 تومان
+0,63% (0 تومان)
1404/08/19 16:51
نیم سکه
58,600,000 تومان
+1,21% (0 تومان)
1404/08/19 16:51
سکه امامی
111,995,000 تومان
+0,71% (0 تومان)
1404/08/19 19:59
سکه بهار آزادی
105,010,000 تومان
+1,14% (1 تومان)
1404/08/19 19:59

20 آبان , 1404

انس طلا
4,115 دلار
+0,07% (2 دلار)
1404/08/20 01:37
طلای 18 عیار
10,571,100 تومان
+1,11% (0 تومان)
1404/08/19 19:59
طلای 24 عیار
14,094,700 تومان
+1,11% (0 تومان)
1404/08/19 19:59
طلای آب‌شده نقدی
45,796,000 تومان
+1,13% (0 تومان)
1404/08/19 19:59
سکه یک گرمی
16,500,000 تومان
+0,61% (0 تومان)
1404/08/19 16:50
ربع سکه
33,600,000 تومان
+0,63% (0 تومان)
1404/08/19 16:51
نیم سکه
58,600,000 تومان
+1,21% (0 تومان)
1404/08/19 16:51
سکه امامی
111,995,000 تومان
+0,71% (0 تومان)
1404/08/19 19:59
سکه بهار آزادی
105,010,000 تومان
+1,14% (1 تومان)
1404/08/19 19:59
کد خبر : 68035
صنعت و تجارت سه شنبه 1 مهر 1404 - 0:24 زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

کسب لوح زرین نوآوری برتر توسط گوشتیران

گوشتیران با ارائه محصول نوآوری عصاره طبیعی پاپریکا برای اولین بار در ایران در نهمین دوره جشنواره نوآوری برتر ایرانی به عنوان یکی از دستاوردهای نوآورانه این شرکت موفق به کسب لوح زرین نوآوری برتر شد.

به گزارش صنعت مالی به نقل از روابط عمومی گوشتیران، این جشنواره که با هدف شناسایی، معرفی و تقدیر از محصولات و خدمات نوآورانه ایرانی در حوزه‌های مختلف علمی، فناوری و صنعتی برگزار شد، امسال میزبان جمعی از شرکت‌های فعال در عرصه نوآوری بود.

در مراسم اختتامیه این رویداد که توسط دفتر فناوری و نوآوری وزارت صمت و موسسه تحقیقات سیاست علمی کشور وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، امیر رسولی قائم مقام مدیر عامل گوشتیران به نمایندگی از این شرکت لوح زرین نوآوری برتر را دریافت کرد.

امیر رسولی، قائم‌مقام مدیرعامل گوشتیران درباره دریافت تندیس و لوح زرین گفت: این افتخار نتیجه تلاش تیم تحقیق و توسعه گوشتیران است. ما با معرفی «عصاره طبیعی پاپریکا» برای نخستین بار در ایران توانستیم نوآوری را به صنعت غذایی کشور وارد کنیم.
وی تصریح کرد: تولید عصاره طبیعی پاپریکا به صورت دانش بنیان علاوه بر طعم‌دهندگی، جایگزینی سالم‌تر برای افزودنی‌های شیمیایی است و توانسته استاندارد جدیدی در تولید فرآورده‌های پروتئینی ایجاد کند.

رسولی تاکید کرد:این موفقیت تنها یک نقطه شروع است. هدف ما ارتقای سلامت و کیفیت محصولات غذایی ایرانی و حضور پررنگ‌تر در بازارهای داخلی و بین‌المللی است.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *