امروز: یکشنبه, 29 مهر , 1403

29 مهر , 1403

کد خبر : 19236
اقتصاد ایران شنبه 12 اسفند 1402 - 10:51 زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

قیمت برنج درجه یک ایرانی کاهش یافت


به گزارش صنعت مالی از تسنیم بر اساس اعلام مرکز آمار ایران قیمت برنج درجه یک ایرانی در یک ماه گذشته کاهش یافته است. در گروه نان و غلات، اقلام ” شیرینی خشک ” با 2.4درصد، ” رشته آش ” با 1.3درصد و ” ماکارونی ” با 1.3 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “برنج ایرانی درجه یک ” با 1.0- درصد است.

در بهمن‌ماه 1402 ، تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور  به‌شرح زیر است:

نان و غلات:

در این گروه، اقلام ” شیرینی خشک ” با 2.4درصد، ” رشته آش ” با 1.3 درصد و ” ماکارونی ” با 1.3 درصد  بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “برنج ایرانی درجه یک ” با 1.0- درصد است.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، اقلام ” ماهی قزل آلا ” با 3.2 درصد ، ” گوشت گوسفند” با 2.9 درصد و “کنسرو تن ماهی” با 2.0 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “مرغ ماشینی ” با 5.4- درصد می باشد.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “شیر خشک” با 9.3 درصد و ” کره پاستوریزه” با 1.1 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” روغن نباتی جامد” با 1.5- درصد ،” روغن مایع” با 0.7- درصد و “پنیر پاستوریزه ” با 0.1- درصد است.

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به ” خربزه” با 38.3 درصد ، ” انار ” با 5.7 درصد و” کشمش پلویی ” با 5.0 درصد همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” پسته” با 1.1- درصد و ” موز ” با 0.6- درصد است.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به” خیار” با 4.2 درصد ،” لوبیا قرمز ” با 2.0 درصد و ” عدس” با 1.8 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” گوجه فرنگی ” با 35.9- درصد، ” کدو سبز” با 6.4- درصد و ” بادمجان” با 5.0- درصد می­‌باشد.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به ” سس گوجه فرنگی ” با 2.3 درصد و” سس مایونز ” با 1.1 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” قند ” با 0.3- درصد است.

در بهمن ماه 1402 ، از 53 قلم خوراکی منتخب در نقاط شهری، تعداد 20 قلم، درصد تغییر سالانه بالاتر از نرخ تورم نقطه‌ای نقاط شهری کشور (36.2درصد) داشته‌اند.

انتهای پیام/



منبع

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *