مصطفی اکرمی ، مدیرعامل پلتفرم "میلی گلد"، در کنفرانس بین المللی فناوریهای مالی و اقتصادی با اشاره به استقبال کاربران از این سامانه اظهار کرد: پلتفرم میلی گلد، که کمتر از یک سال از فعالیت آن میگذرد، تاکنون موفق به جلب اعتماد بیش از ۳.۵ میلیون کاربر شده است. کد ملی این کاربران در سامانه تأیید شده و بانک مرکزی آنها را بهعنوان کاربران واقعی شناسایی کرده است.
به گزارش خبرگزاری صنعت مالی، مصطفی اکرمی، مدیرعامل پلتفرم “میلی گلد”، در نخستین کنفرانس بینالمللی فناوریهای مالی و اقتصادی از دستاوردها و چالشهای این پلتفرم سخن گفت.
وی با اشاره به استقبال کاربران از این سامانه اظهار کرد: پلتفرم میلی گلد، که کمتر از یک سال از فعالیت آن میگذرد، تاکنون موفق به جلب اعتماد بیش از ۳.۵ میلیون کاربر شده است. کد ملی این کاربران در سامانه تأیید شده و بانک مرکزی آنها را بهعنوان کاربران واقعی شناسایی کرده است.
مدیرعامل میلی گلد با اشاره به آمار عملکرد این پلتفرم گفت: تاکنون بیش از ۳.۵ میلیون نفر در سامانه میلی گلد ثبتنام کردهاند که نزدیک به نیمی از آنها تراکنش مالی انجام دادهاند. همچنین، حدود ۴۰۰ هزار نفر بهعنوان کاربران فعال، تراکنشهای مداوم در سامانه دارند. در ۱۰ ماه گذشته، گردش مالی سامانه حدود ۴ تن طلا بوده است که ۱۰ درصد از این میزان در خزانههای مورد تأیید بانک مرکزی نگهداری میشود.
اکرمی در توضیح ایده اولیه این پلتفرم گفت: ما در شرایط یک اقتصاد تورمی فعالیت میکنیم، جایی که ارزش پول روزبهروز کاهش مییابد. بسیاری از افراد سرمایهدار روشهای مختلفی برای حفظ و افزایش ارزش داراییهای خود دارند، اما بخش عمدهای از جامعه با درآمدهای محدود، فرصتی برای سرمایهگذاری یا حفظ ارزش پول خود ندارند. میلی گلد با هدف ارائه راهکاری ساده برای حفظ ارزش پولهای خرد این افراد راهاندازی شده است. برای مثال، اگر فردی از سال ۱۳۹۶ حقوق ماهانه خود را در ابتدای ماه به طلا تبدیل میکرد و در پایان ماه آن را به فروش میرساند، بهطور میانگین ۶ درصد توان خرید بیشتری داشت.
اکرمی افزود: دو ویژگی اصلی میلی گلد که باعث استقبال کاربران شده است، شفافیت در اعلام قیمت طلا و کارمزد پایین معاملات است. ما اولین سامانهای هستیم که قیمت طلا را بهصورت تکنرخی و هر ۳۰ ثانیه بهروزرسانی میکنیم. همچنین، کارمزد معاملات در این پلتفرم تنها نیم درصد است که این موضوع موجب شده خرید و فروش طلا برای کاربران توجیه اقتصادی داشته باشد.
وی به ورود نهادهای نظارتی و پلیس امنیت اقتصادی به حوزه خرید و فروش آنلاین طلا اشاره کرد و گفت: میلی گلد از ابتدا سازوکارهایی برای حذف خالیفروشی ایجاد کرده و تنها طلای موجود در سامانه را عرضه میکند. تمام معاملات ثبتشده در سامانه جامع تجارت بهصورت شفاف ثبت و مستندسازی میشوند و مالیات کارمزدها نیز پرداخت میشود. این شفافیت، تفاوت اساسی میلی گلد با پلتفرمهایی است که تجربههای تلخی مانند “سکه ثامن” را رقم زدهاند.
اکرمی درباره نقش پلتفرمهای آنلاین در اقتصاد اظهار کرد: دیجیتالی شدن بازار طلا میتواند بازار سنتی را شفافتر کند و به ارتقای نقدشوندگی و ارزش ذاتی این بازار کمک کند. علاوه بر این، تجمیع طلای کاربران در پلتفرمهایی نظیر میلی گلد میتواند زمینهای برای تبدیل طلا به دارایی مولد باشد، همانگونه که ترکیه توانسته است از ذخایر طلای مردم برای تقویت صنعت طلا و جواهر بهرهبرداری کند.
وی در پایان تأکید کرد: طلا به دلیل فیزیکی بودن و ارزش ذاتی خود، قابل مقایسه با ارز یا رمزارزها نیست. ذخایر طلا میتواند پشتوانه اقتصادی کشورها باشد، در حالی که ارزهای دیجیتال ممکن است منجر به خروج سرمایه از کشور شوند.
انتهای پیام/