انس طلا
3,360 دلار
%2.06+ (67 دلار)
1404/05/10 23:10
طلای 18 عیار
7,210,900 تومان
%0.00 (0 تومان)
1404/05/10 00:00
طلای 24 عیار
9,614,400 تومان
%0.00 (0 تومان)
1404/05/10 00:00
طلای آب‌شده نقدی
31,233,000 تومان
%0.00 (0 تومان)
1404/05/10 00:00
سکه یک گرمی
14,600,000 تومان
%0.00 (0 تومان)
1404/05/10 00:00
ربع سکه
25,200,000 تومان
%0.00 (0 تومان)
1404/05/10 00:00
نیم سکه
43,200,000 تومان
%0.00 (0 تومان)
1404/05/10 00:00
سکه امامی
80,680,000 تومان
%0.00 (0 تومان)
1404/05/10 00:00
سکه بهار آزادی
73,080,000 تومان
%0.00 (0 تومان)
1404/05/10 00:00

10 مرداد , 1404

انس طلا
3,360 دلار
%2.06+ (67 دلار)
1404/05/10 23:10
طلای 18 عیار
7,210,900 تومان
%0.00 (0 تومان)
1404/05/10 00:00
طلای 24 عیار
9,614,400 تومان
%0.00 (0 تومان)
1404/05/10 00:00
طلای آب‌شده نقدی
31,233,000 تومان
%0.00 (0 تومان)
1404/05/10 00:00
سکه یک گرمی
14,600,000 تومان
%0.00 (0 تومان)
1404/05/10 00:00
ربع سکه
25,200,000 تومان
%0.00 (0 تومان)
1404/05/10 00:00
نیم سکه
43,200,000 تومان
%0.00 (0 تومان)
1404/05/10 00:00
سکه امامی
80,680,000 تومان
%0.00 (0 تومان)
1404/05/10 00:00
سکه بهار آزادی
73,080,000 تومان
%0.00 (0 تومان)
1404/05/10 00:00
کد خبر : 56760
اخبار عمومی شنبه 17 خرداد 1404 - 17:05 زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0
بازدید مهدی صولی از خط‌ تولید عصاره پاپریکا در گوشتیران:

گام بلند گوشتیران در مسیر سلامت، بومی‌سازی و ایمنی غذایی / ایمنی غذایی اولویت اصلی گوشتیران

مهدی صولی مدیرعامل هلدینگ صنایع غذایی سینا، همزمان با روز جهانی ایمنی غذا با حضور در گوشتیران، در جریان تولید و تجاری‌ سازی محصول دانش‌بنیان عصاره طبیعی پاپریکا قرار گرفت.

به گزارش صنعت مالی به نقل از روابط عمومی گوشتیران‌، صولی تولید عصاره مایع پاپریکا را اقدامی ارزشمند در صدمین سال فعالیت گوشتیران در جهت حفظ سلامت محصولات پروتئینی دانست و تأکید کرد: «تولید و ثبت این عصاره طبیعی، اقدامی سلامت‌محور، دانش‌بنیان و ابتکاری نوآورانه در مرز دانش است که نقشی کلیدی در ارتقای کیفیت و ایمنی محصولات پروتئینی این برند ایفا می‌کند».

وی با اشاره به اهمیت این دستاورد در حفظ و تقویت اعتبار برند گوشتیران افزود: «در یکصدمین سالگرد تأسیس گوشتیران شاهد ورود این شرکت به عرصه تولید دانش‌بنیان با اتکا به ظرفیت‌های تحقیق و توسعه فنی داخلی هستیم که زمینه نقش‌آفرینی این شرکت در بازار نوظهور نهاده‌های صنعت غذا را فراهم می‌آورد».

گوشتیران نخستین برند تولیدکننده فرآورده‌های پروتئینی در کشور و خاورمیانه با یک قرن پیشینه و اصالت برای نخستین‌بار در ایران موفق به تولید رنگ طبیعی اولئورزین پاپریکا با همکاری پژوهشکده گیاهان دارویی دانشگاه شهید بهشتی شده است.

عصاره پاپریکا به‌عنوان یک رنگ طبیعی، علاوه بر کمک به طعم بهتر فرآورده‌ گوشتی، سرشار از ویتامین‌های A، E، C و B6، آهن و آنتی‌اکسیدان‌هاست که برای کاهش فشار خون، بهبود بینایی، تسکین درد و ارتقای سلامت عمومی مؤثر هستند و موجب بهبود استانداردهای غذایی در محصولات پروتئینی خواهد شد.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *