2 آذر , 1403

کد خبر : 17494
تیتر دوم چهارشنبه 25 بهمن 1402 - 18:03 زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

نفت ریخت!

به گزارش صنعت مالی ، قیمت نفت در معاملات آسیایی روز چهارشنبه، کاهش یافت. بهای معاملات آتی برنت با 11 سنت یا 0.13 درصد کاهش، به 82.66 دلار در هر بشکه رسید. قیمت نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) با 3 سنت کاهش، به 77.84 دلار در هر بشکه رسید.

این کاهش قیمت زمانی اتفاق افتاد که یک گروه صنعتی آمریکایی گزارش داد ذخایر نفت خام در هفته‌ی گذشته، بیش از حد انتظار افزایش یافته و از این رو، سرمایه‌گذاران از انتظارات برای کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو آمریکا کاستند.

سورو سارکار، سرپرست تیم بخش انرژی بانک دی بی اس، به کندشدن رشد قیمت به دلیل انتشار آمار تورمی بالاتر از انتظار ایالات متحده اشاره کرد که به نوبه‌ی خود، پتانسیل عقب‌راندن چرخه‌ی کاهش نرخ را دارد. افزون بر آن، وی افزایش موجودی در این هفته را غافلگیرکننده عنوان کرد و اظهار داشت که قطع در پالایشگاه BP در وایتینگ نیز به مسائل موجود در سمت تقاضا کمک چندانی نمی‌کند.

تحلیلگران ANZ بر این باورند که تضعیف قیمت‌ها تا حدی به دلیل نگرانی در مورد سطح عرضه از سوی اعضای سازمان کشورهای صادرکننده‌ی نفت اوپک، صورت گرفته است.

تحلیلگران ANZ در یادداشت مشتری، با اشاره به اینکه گزارش ماهانه‌ی بازار نفت اوپک، نگرانی‌هایی را در مورد پایبندی این گروه به کاهش تولید اخیرش ایجاد کرده است، تولید عراق را بسیار بالاتر از سهمیه‌ی توافق‌شده برشمرد و اظهار داشت که تنها کویت و الجزایر سهم خود را در کاهش تولید به اجرا گذاشته‌اند.

و اما براساس اعلام منابع بازار با استناد به آمار موسسه امریکن پترولیوم که اواخر روز سه شنبه منتشر شد، ذخایر نفت خام در هفته‌ی منتهی به 9 فوریه، 8.52 میلیون بشکه افزایش یافته که البته چنین تولیدی بسیار بیشتر از افزایش 2.6 میلیون بشکه‌ای بود که تحلیلگران در نظرسنجی رویترز انتظار داشتند.

کاهش تولید

تحلیلگران ING در یادداشتی، ضمن تأکید بر نزولی‌بودن افزایش نفت خام، این امر را با کاهش شدید محصول، قابل جبران دانستند.

داده‌های رسمی اداره اطلاعات انرژی ایالات متحده، روز چهارشنبه ارائه می‌شود. علاوه بر آن، داده‌های API حاکی از آن بوده است که ذخایر بنزین، 7.23 میلیون بشکه و ذخایر مشتقات آن، 4.02 میلیون بشکه کاهش یافته که هر دو بسیار فراتر از انتظار تحلیلگران بود.

گذشته از آن، با توجه به آمار و مستندات بازار، داده‌های روز سه‌شنبه حاکی از آن بود که تورم مصرف‌کننده در ایالات متحده در ماه گذشته بالا باقی مانده است. در نتیجه، سرمایه‌گذاران هم‌اکنون انتظار دارند که سیاست‌گذاران فدرال رزرو بشتر برای کاهش نرخ‌های بهره در انتظار بمانند که این امر به طور بالقوه، رشد اقتصادی و تقاضای نفت را کاهش می‌دهد.

و اما با بررسی نوسانات ارز ایالات متحده، همزمان با کاهش انتظارات مبنی بر تعدیل نرخ بهره، دلار در سه ماه گذشته، به اوج خود رسید. دلار قوی‌تر معمولاً بر تقاضای نفت در میان خریداران دارای ارزهای دیگر، تأثیر می‌گذارد.

نفت و دلار

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *