امروز: شنبه, 7 مهر , 1403

7 مهر , 1403

اخبار عمومی 30 خرداد 1403 زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
3

ماجرای اخراج محمد فاضلی مشاور پزشکیان از دانشگاه

محمد فاضلی کارمند اخراجی دانشگاه (به ادعای کارشناس برنامه تلویزیونی) امروز در برنامه زنده تلویزیونی مربوط به انتخابات ریاست جمهوری با پرتاب کردن میکروفون سوژه داغ رسانه ها شد.

به گزارش صنعت مالی، میزگرد فرهنگی شبکه 2 سیما در روز گذشته میزبان مسعود پزشکیان و مشاوران وی بود. شهاب اسفندیاری، رئیس دانشگاه صداوسیما که به عنوان کارشناس در این میزگرد حضور داشت، محمد فاضلی مشاور پزشکیان را استاد متخلف اخراجی خواند و فاضلی در پاسخ، کارشناس صداوسیما را متهم به «دروغگویی» کرد که این امر موجب عصبانیت فاضلی شده و موجب شد در ادامه برنامه را ترک و اقدام به پرتاب میکروفون کند.

ماجرای اخراج محمد فاضلی از دانشگاه چه بود؟

در خصوص ماجرای اخراج فاضلی علیرضا فخاری زواره مدیر سابق امور هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی درگفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر توضیح داده و گفت: ایشان عضو پیمانی دانشگاه شهید بهشتی بودند و باید تاکید کنم که واژه اخراج در این مورد صحیح نیست و به علت عدم احراز صلاحیت های علمی قراردادشان با دانشگاه تمدید نشد.

مدیر سابق امور هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی با تاکید بر اینکه اتمام قرارداد با دکتر فاضلی به هیچ وجه علت سیاسی نداشته است، افزود: براساس قانون اعضای هیات علمی که عضو پیمانی دانشگاه هستند، بعد از ۵ سال باید تبدیل وضعیت شوند اما ایشان حتی بعد از ٧-٨ سال نتوانست شرایط علمی لازم را برای ادامه خدمت احراز کند.

فخاری ادامه داد: عضو هیات علمی پیمانی نباید با نهاد یا سازمان دیگر همکاری داشته باشد مگر اینکه از دانشگاه مجوز بگیرد. از طرفی دیگر عضو پیمانی باید حضور فعال در دانشگاه داشته باشد در حالی که آقای فاضلی طی ٢ سال حضور کمرنگی در دانشگاه داشته است.

وی ضمن بیان این مطلب که تبدیل وضعیت اعضای هیات علمی ملاک ها و شاخص های مشخصی دارد، گفت: اساتید برای تبدیل وضعیت نیاز دارند در هر مرحله از نظر علمی سطح خود را ارتقا دهند و یا صلاحیت های عمومی را کسب کنند. همچنین حضور فعال فرد در دانشگاه برای تبدیل وضعیت حائز اهمیت است و اگر فرد بدون مجوز با جای دیگر همکاری کند، برای دانشگاه قابل قبول نخواهد بود.

مدیر سابق امور هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تصریح کرد: به طور مثال حتی اگر فرد ١٠٠ مقاله هم منتشر کرده باشد اما ملاک های لازم برای ارتقا و تبدیل وضعیت را نداشته باشد، کمیته جذب قرارداد را تمدید نخواهد کرد.

وی در پایان تاکید کرد: جزییات و گزارش عدم تمدید قرارداد دانشگاه شهید بهشتی با آقای فاضلی را در اختیار وزارت علوم قرار داده ایم.

سال ١۴٠٠ دانشگاه شهید بهشتی که آن زمان، سعدالله نصیری قیداری ریاست دانشگاه را عهده دار بود، حکمی مبنی بر عدم نیاز به محمد فاضلی، استاد جامعه‌شناسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی این دانشکده صادر کرد.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. افشین میگه

    استادی که از نظر روانی مشکل داره چجوری میخاد سوال دانشجو رو باصبر و حوصله جواب بده اصلا صلاحیت نداره چیزی که واضح و مشخصه

  2. مریم میگه

    خیلی از چهره های ماندگار با استادیاری بازنشسته شدند. با مقاله نویسی و دیتا کوکینگ، دانشیار و استاد تمام نشدن. و بهترینها بودن و باعث افتخار. دلیل سیاسی و بهانه اداری

    • رضا میگه

      ایشون هم بدون اینکه نیازی به پیشینه علمی داشته باشن با اون حرکتشان از چهره های ماندگار شدن