رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران از فرسودگی ۲۰ تا ۳۰درصدی ساختمانهای پایتخت خبر داد و گفت از این میزان ۴۰هزار ساختمان بسیار پرخطر هستند که این ساختمانها شناسایی و اخطارهای لازم نیز داده شده است و از خرید و فروش آنها جلوگیری خواهد شد.
به گزارش صنعت مالی، سیدمحمدآقامیری رئیس کمیته عمران و زیرساخت شورای اسلامی شهرتهران در رابطه با روند شناسایی و تعمیر ساختمان های فرسوده شهر تهران گفت: اقداماتی ویژه برای ساختمانهای ناایمن انجام دادیم. خاصه برای ساختمان های دولتی و خدمترسان و نیز مراکز اداری و تجاری که ترد بسیاری در آن صورت میگیرد.
وی با اشاره به ورود دادستانی و اعمال قانون برای ساختمانهای ناایمن گفت: شمار این ساختمان ها به 67 رسیده که در صدد رفع خطر آنها هستیم. پس از ریزش چند ساختمان، حساسیتها بیشتر شد و دادستانی هم به میدان آمد و اقدام به رفع خطر کردیم.
آقامیری تاکید کرد: با اتمام این کار، نسبت به رفع خطر این ساختمان ها نیز اطلاع رسانی خواهد شد.
وی با بیان این که در حال حاضر ساختمانِ ناایمن و پرخطری وجود ندارد که به حال خود رها شده باشد، ادامه داد: به جز ساختمانهای خدمترسان، شاهد منازل مسکونی 30 تا 40 ساله در تهران هستیم. این منازل 5 طبقه به بالا هستند که 16 هزار واحد در مقطعی شناسایی و 5 هزار ساختمان تعیین وضعیت شدند. بخشی از این منازل در معرض خطر هستند و اخطارهای لازم نیز به آن ها داده شده است.
آقامیری با اشاره به ساختمانهای مسکونی گفت: 20 تا 30 درصد ساختمانها در شهر تهران فرسوده هستند که 500 تا 700 هزار ساختمان چند طبقه را شامل میشود. حدود 100 هزار ساختمان پر خطر در تهران وجود دارد که اقدامات کارشناساسی و اخطار به آنها داده شده و مشوقهایی نیز برای تخریب یا نوسازی آن اعطا میشود.
وی از وجود 40 هزار ساختمان بسیار پرخطر هم خبر داد و افزود: این ساختمانها شناسایی و اخطارهای لازم نیز داده شده است و از خرید و فروش آنها جلوگیری خواهد شد.