امروز: یکشنبه, 2 دی , 1403

2 دی , 1403

کد خبر : 39634
اقتصاد ایران یکشنبه 2 دی 1403 - 21:27 زمان تقریبی مطالعه: 3 دقیقه
کپی شد!
0

افزایش 50 هزار تومانی قیمت گوشت: بسته‌بندی یا گرانفروشی؟

در حالی که هزینه واقعی بسته‌بندی گوشت حداکثر 10 هزار تومان اعلام شده، شهروندان از افزایش 50 هزار تومانی قیمت گوشت تنظیم بازاری گله‌مند هستند. آیا این افزایش قیمت تنها بهانه‌ای برای گرانفروشی است؟

به گزرش صنعت مالی، از امروز، قیمت گوشت تنظیم بازاری حدود ۵۰ هزار تومان افزایش یافته است. اوایل هفته گذشته، با واگذاری گوشت وارداتی به چند شرکت خصوصی برای بسته‌بندی، قیمت گوشت به میزان ۵۰ تا ۸۰ هزار تومان بالا رفت. اگرچه با ورود نهادهای نظارتی، قیمت‌ها به حالت قبلی برگشتند، اما اکنون دوباره به بهانه هزینه‌های بسته‌بندی ۵۰ هزار تومان گران شده است.

 یکی از مدیران این زمینه در گفتگو با فارس اعلام کرد که شهروندان باید برای یک بسته ۳ کیلویی حدود ۱۵۰ هزار تومان هزینه اضافی بپردازند.

کارشناسان می‌گویند هزینه واقعی بسته‌بندی حداکثر ۱۰ هزار تومان است که شامل ۳ هزار تومان برای ظرف، ۱۰۰۰ تومان برای سلفون، ۱۰۰۰ تومان برای برچسب و هزینه کارگر می‌باشد نه ۵۰ هزار تومان.

همچنین، برخی شهروندان از این مسأله شکایت دارند که شرکت‌ها بر روی ظرف‌های بسته‌بندی، گوشت با کیفیت را قرار می‌دهند اما در داخل بسته، چربی و ضایعات گوشت را می‌گذارند.

بیشتر بخوانید:

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *